Simone de Beauvoir (CAT)

Descripción

La gran defensora del feminisme

La majoria d’herois i heroïnes que coneixem són éssers extraordinaris amb poders màgics i una capa penjant de l’esquena. Però també n’hi ha de carn i ossos, tan humans com tu i com jo, que de vegades s’equivoquen i d’altres l’encerten d’allò més.

T’has parat a pensat per què a les nenes els regalen nines per jugar i als nens, no? I per què se les vesteix de rosa i als nens de blau? Simone de Beauvoir va dedicar tota la seva vida a reflexionar i escriure sobre les diferències entre dones i homes i va arribar a la conclusió que no tenen cap mena de sentit. Tot i que molta gent pensava que les dones eren menys llestes, més febles i més porugues que els homes, i que per això no eren capaces de fer les mateixes coses, aquestes diferències en realitat no existeixen. Simone de Beauvoir és considerada una de les filòsofes més importants del segle XX per haver defensat la igualtat entre dones i homes.

Els meus petits herois és una col·lecció de biografies il·lustrades per a nens i nenes, en la qual es rendeix homenatge a les figures de la historia que han fet del món un lloc millor.

Veure coberta en alta resolució
Cercar a llibreries

Información adicional

ISBN

978-84-17822-18-7

Medidas

19,5×24 cm

Páginas

32

Encuadernación

Tapa Dura

Colección

Edad recomendada

De 6 a 9 años

9,90  IVA incluido

SKU: 978-84-17822-18-7 Categoría:

Te podría interesar

Libros relacionados

Scroll hacia arriba